Paylasim beldesine hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim beldesine hoşgeldiniz...

Paylasim beldesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü

YazarMesaj
Flucke
Admin
Admin
Flucke

Erkek
Rep :
İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Left_bar_bleue526 / 100526 / 100İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Right_bar_bleue

Başarı :
İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Left_bar_bleue76 / 10076 / 100İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Right_bar_bleue

Aktiflik :
İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Left_bar_bleue95 / 10095 / 100İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Right_bar_bleue

Teşekkür :
İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Left_bar_bleue98 / 10098 / 100İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Right_bar_bleue

Tuttugunuz Takım : İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü 1450
Web siteniz... : http://kral.forumclan.net

İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü Empty
MesajKonu: İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü   İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 10:59 am

Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Mesut Şahin, "sayı karelerinin sırrı" adlı projesinde iki ardışık sayısının karesini kullanarak, bu iki sayıdan sonra gelen üçüncü sayının karesinin bulunmasında yeni yöntem geliştirdi.
Şahin'in ardışık iki sayının karesini kullanarak ardışık üçüncü sayının karesinin hesaplanmasında geliştirdiği yöntemle ilgili hazırladığı proje, Milli Eğitim Bakanlığı'nın TÜBİTAK ile ortak yürüttüğü "Benim Eserim" adlı proje yarışmasına kabul edildi. Proje danışmanı ve matematik öğretmeni İbrahim Baltacı, öğrencisinin geliştirdiği yönteminin matematik literatüründe bulunmadığını ifade ederek, "Öğrencimiz başarılı bir çalışmaya imza attı. Onunla gurur duyuyoruz. Proje bölge yarışmasında başarılı olursa ülke genelinde düzenlenecek yarışmaya katılmaya hak kazanacak" diye konuştu.
https://paylasim.ace.st

İlkokul Öğrencisinden Matematik Formü
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Matematik Hileleri...