Paylasim beldesine hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim beldesine hoşgeldiniz...

Paylasim beldesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!!

YazarMesaj
Flucke
Admin
Admin
Flucke

Erkek
Rep :
5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Left_bar_bleue526 / 100526 / 1005 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Right_bar_bleue

Başarı :
5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Left_bar_bleue76 / 10076 / 1005 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Right_bar_bleue

Aktiflik :
5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Left_bar_bleue95 / 10095 / 1005 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Right_bar_bleue

Teşekkür :
5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Left_bar_bleue98 / 10098 / 1005 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Right_bar_bleue

Tuttugunuz Takım : 5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! 1450
Web siteniz... : http://kral.forumclan.net

5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! Empty
MesajKonu: 5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!!   5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!! EmptyC.tesi Ağus. 09, 2008 12:13 am

Trabzonspor'un Gineli yıldızı İbrahim Yattara sezon öncesi hazırlık kampına katılmak için Türkiye'ye geldi.

THY'nin Brüksel uçağıyla İstanbul'a gelen Yattara Atatürk Havalimanı'nda DHA muhabirine yaptığı açıklamada tatilinin bittiğini ve sezon öncesi hazırlık kampına katılmak için Trabzon'a gideceğini söyledi.

Bu sene yaptığı transferle ile şampiyonlukta bir hayli iddalı duruma gelen Trabzonspor'un, yıldız futbolcusu Yattara, 5 sene şampiyonluk beklediğini, bu yıl şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.

Yapılan tranferleri de değerlendiren Yattara şöyle konuştu:

"Yapılan transferlerden dolayı çok mutluyum. Çok iyi oyuncular alındı. Özellikle Gökhan Ünal ve Song'u çok iyi tanıyorum. İnşallah bu sene iyi şeyler olacak. Gökhan yıldız bir futbolcu. Ben çok beğeniyorum. Song'da kaliteli bir futbolcu. Diğer takıma dahil olan oyuncular da iyi futbolcular. 5 sene şampiyonluk bekledim. İnşallah bu sene şampiyon olacağız."
https://paylasim.ace.st

5 SENE ŞAMPİYONLUĞU BEKLEMİŞ!!!
1 sayfadaki 1 sayfası