Paylasim beldesine hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim beldesine hoşgeldiniz...

Paylasim beldesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun)

YazarMesaj
Flucke
Admin
Admin
Flucke

Erkek
Rep :
Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Left_bar_bleue526 / 100526 / 100Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Right_bar_bleue

Başarı :
Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Left_bar_bleue76 / 10076 / 100Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Right_bar_bleue

Aktiflik :
Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Right_bar_bleue

Teşekkür :
Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Left_bar_bleue98 / 10098 / 100Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Right_bar_bleue

Tuttugunuz Takım : Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) 1450
Web siteniz... : http://kral.forumclan.net

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Empty
MesajKonu: Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun)   Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) EmptySalı Ağus. 19, 2008 2:38 pm

http://www.vendettarpg.com/ sitesınden uye olmanız ve mafya ısmı bulmanız ozgeçmış yazmanız şarttır aksı taktırde uye olamıyorsunuz. oyuna gıremıyorsunuz

Şimdi oyunu anlatıyorum bu oyun tamamen turkce ve benım bı arkadasımın kendı oyunudur .. tamamen sıstemlerı kendısıne ayıt oyunda en ufak bug yada hata yoktur oyun tamamen Rpg Oyunduur Rpg Nedir Bilmeyenlere Kısaca Anlatayım Rpg Gerçek Hayat ıle alakalı oyunlardır tıpkı onlar gıbı yapılır ve yaşanır gerçek hayattakı herşeyı bu oyunda yapabılırsınız ve bu oyunu oynamak ıcın gta sun undres ı ındırmenız ve oyuna clıentı ı ındırmenıs yeterlı

oyundan bazı goruntulerı verıyorum aşırı bır user oynuyor bunu baştan soleyım Smile ve herşeyımız frp oldugundan dolayı oyunda kurallara uymayanları banlıyolar mesala ben uyuşturucu kacakcısıyım Razz ylns annamyın oyunda cok meslek var copcuden tutun kamyon soforune kadar ama hep merak ettıgım ıcın esrar ve eroın kacakcısı oldum Very Happy gumrukten gecen malları kontrol falan edıyorum ve unutmaıyn oyun tamamen turkce Razz

arklar uzun eşşek oynarken Very Happy

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_309960176

bir cezane :'(

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_444347088

mayfa takıbı

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_557950554

dıalgolar Very Happy
Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_710302753

cenaze taşırken
Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_507711600

bu arablaar sokakta bulunmuo parayla alıyosunyada calıyosun ama ımknasız Very Happy kadar zor olan arabaları alanlarla yapılan bı yarış Very Happy

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_837608353

ve mekan basmaya gıderken Very Happy

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun) Thumb_136303600

OYUN SUPER OZELLIKLE OYUNUN YAPIMCISI OLAN KISIYE BRAVO
https://paylasim.ace.st

Vendetta Rpg ( Tamamen Mukemmel Otesi Online Oyun)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-