#hadi ben küçükken mıknatıs yuttum ama herkesde demir yutmadı yaa gelen yapısıo gden yapısıo.. Hmmm
#]€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
#Kesersin ßiLekLerin kesiLmez .. işte o zmn anLarsın iki Kere ÖLünmez !
#]єğєя вιя güη вυℓυşα¢αğıмız уєяє gєℓємєzѕєм ∂üηуαηıη вüтüη яєηкℓєяιη∂єη σℓυşαη вιя ∂ємєт уαρтıя çüηкü вєηι ѕєη∂єη αуıяα¢αк σℓαη тєк кυνναт öℓüм вєηι уαкαℓαмış ∂ємєктιя!
#BaRbIe dEgIl hArBiYiM HeR ÖnÜmE GeLeNe dEgIl adaM OlAnA BaKaRiM )[ Sigara içerken
#dün çiçekçinin önünde bir gül gördümdünyanın en güzel gülü benim diye haykırıyordu o gülü aldım ama en guzel gul oldugu ıcın degıl senı gorup utansın dıye.... Azn
#sewqım sınırsız ama anlayabilene dostluqum sonsuz ama paylasabılene sen harıkasın ama benım olduqun surece Cool
[#BiR aPtaLı TaM 5 yıL sEw iM vAzGeÇ dEdİlEr YiNe sE diM aMa O nE YaPtI aRkAsInI dÖnÜp Bi 5 dK bİlE bAkMadıı...
#]sana göre ben bir baş ağrısıydım sen bunu bilemedin ama oysa sen benim tek ilacımdın
#º¤ø ¸¸ ø¤º°`°º¤ø ¸ ßêñî ¢ê|{êmê¥êñLé® åñtêñ Tã|{tı®§ıñ° º¤ø ¸¸ ø¤º°`°º¤ø ¸ melek2
#qözLerimden okunan askı inkar edmem ben !..
#çσк єѕкι∂єη α∂ı ναямış вαşкα вιя тα∂ı ναямış α∂αм gιвιумιş ѕєνмєℓєя.
[#ßizde Sevmek Veresiye deiL öLesiye güLüm..
#Kim demiş( ) kırmızı ışıkta geçilmez diye Rahmetli Geçerdi Grin
#GönLüm kırGın ve yaraLı Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar eLiKaNLı. Cool
#sen beni sevmeyip başkasını sevsende umarım oda sever başkasını Roll Eyes
·#·& Siyahh beyaS brr hyt ya$ıorm moRuqq..ßnden renqLi ifadeler beqLmee..: Grin
#]mevlena ne demıs'' ne olursan ol yıne bana gel''...! ben mevlena degılımm adam olda gel!!! Tongue
#]sEvdİm OnU nEdEnsİz sEvmEdİ bEnİ şErEfsİz. bİz kALdIrdIğıMIz burNu iNdiRmEsİni dE biLİRİz[ Sigara içerken
#güℓü ѕєν ∂ιкєηιηє вαкмα нαуαтı ѕєν zσяℓυкℓαяıηα кαηмα кєη∂ιηι ѕєν ¢σк ∂α нαναℓαηмα Tongue