Bana gelen PMler ve msjlara göre çoğu arkadaşın bu konuda dertli olduğunu gördüm.
Bende bir anlatım yapmak istedim..
vBulletin Seçenekleri -> Biçim ve Dil Ayarları -> Mesajlar Eski vBulletin 2 sürümdeki gibi gösterilsin mi? EVET
admincp > Stiller - Temalar > Temaları Düzenle
Standart link ; /admincp/template.php?do=modify
Kendi temanızdan posbit_legacy templatesini açın.
Öncelikle tablo içine almak için gerekli kodları verelim.
Alıntı:
<field>
<legend>Başlık</legend>
İÇERİK</field>
Şimdik İÇERİK yazan yerleri nasıl ne ile doldurucaz bunu öğrenelim.
Alıntı:
<if condition="$post['joindate']"><div>$vbphrase[join_date]: $post[joindate]</div></if> - Üyelik tarihi
<if condition="$post['field2']"><div>$vbphrase[location_perm]: $post[field2]</div></if> - Şehir
<if condition="$post['age']"><div>$vbphrase[age]: $post[age]</div></if> - Yaş
<div>$vbphrase[posts]: $post[posts]</div> - Mesaj Sayısı
<if condition="$show['infraction']"><div>$vbphrase[infractions]: $post[warnings]/$post[infractions] ($post[ipoints])</div></if> - Uyarıları
<if condition="$show['reputation']"><div><if condition="$show['reppower']">$vbphrase[reppower]: $post[reppower]</div></if> - Rep power
<div>Rep Puanı: $post[reputation]</div> - Rep puanı
<div>Rep Derecesi : $post[reputationdisplay]</div></if> - Rep derecesi
Bunlar vBulletinin standart verilerine dayalı kodlamalardır.
Peki siz ayrıca kendinize özel Profil Alanıda oluşturmak istiyorsanız ne yapmalısınız ?
Cevap :
http://www.vbturkiye.org/sorunlarini...-gosterme.htmlOluşturduğunuz Profili posbitte göstermek için ;
- Kod:
-
<if condition="$post['fieldX']"><div>Başlık: $post[fieldX]</div></if>
X yazan yere üsteki linkde belirtiğim gibi profil alanı eklerken size verilen field numarasını yazacaksınız.
Gelelim daha da özel bir posbit için bir kaç eklenti daha.
Mesela sitenize kayan yazı eklemek istiyorsunuz.
<field>
<legend>Dikkat</legend>
<marquee>vBulletin , vBT / (vBTurkiye.org) ile yaşanır.</marquee>
</field>
Oluşturduğunuz kodları ;
- Kod:
-
<if condition="$post['joindate']"><div>$vbphrase[join_date]: $post[joindate]</div></if>
<if condition="$post['field2']"><div>$vbphrase[location_perm]: $post[field2]</div></if>
<if condition="$post['age']"><div>$vbphrase[age]: $post[age]</div></if>
<div>
$vbphrase[posts]: $post[posts]
</div>
<if condition="$show['infraction']"><div>$vbphrase[infractions]: $post[warnings]/$post[infractions] ($post[ipoints])</div></if>
<if condition="$show['reputation']"><div><if condition="$show['reppower']">$vbphrase[reppower]: <span id="reppower_$post[postid]_$post[userid]">$post[reppower]</span> </if><span id="repdisplay_$post[postid]_$post[userid]">$post[reputationdisplay]</span></div></if>
kodları ile değiştirin.
işlem tamamdır.