Paylasim beldesine hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim beldesine hoşgeldiniz...

Paylasim beldesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin

YazarMesaj
Flucke
Admin
Admin
Flucke

Erkek
Rep :
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Left_bar_bleue526 / 100526 / 100Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Right_bar_bleue

Başarı :
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Left_bar_bleue76 / 10076 / 100Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Right_bar_bleue

Aktiflik :
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Right_bar_bleue

Teşekkür :
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Left_bar_bleue98 / 10098 / 100Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Right_bar_bleue

Tuttugunuz Takım : Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin 1450
Web siteniz... : http://kral.forumclan.net

Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Empty
MesajKonu: Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin   Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 7:57 pm

dB üzerindki tablolara yapabileceğimiz ( Denetim , İyeleştirme , Bakım , Onarım ) işlemler için 3 yöntemimiz var

1-Forum üzerinden :

- AdminCP > Maintenance > Repair / Optimize Tables (bkz : ort0.gif) kısmından forumun veritabanı içindeki tüm tabloları görebilrsiniz. İstediğiniz tabloyu seçin veya hepsini birden seçmek için "Check All" seçeneğini işaretleyin
ImageShack - Hosting :: ort0wr4.gif
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Ort1hk6

- Obtions kısmından tablolara yapmak istediğiniz işlemi seçin.Optimize Tables ve Repair Tables seçeneklerine Yes diyerek etkinleştrin ve Continue tuşuna basarak Tabloları iyileştirme ve onarma işlemini başlatın
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Ort2xx8

- işlem bitiminde sonucun bir raporu tablo halinde görünecektir. isterseniz burada Repeat Proccess tuşuna basarak işlemi tekrarlayın.

Status: Table is already up to date şeklinde ki ifadeler zaten tablonun güncel olduğunu belirtir
Status: OK şeklindeki ifade işlemin başarıyla gerçekleştiğini gösterir
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Ort3ab7

2- Phpmyadmin Üzerinden

phpmyadmin açmak için genelde aşağıdkai gibi link takip edilir.( Bu bilgi size Hosting firması tarafından verilir.)

Kod:
...:2082/3rdparty/phpMyAdmin/index.php

- Sol taraftaki Datbases kısmından ilgili veritabnını seçin ve tabloların yüklenmesi için bir süre bekleyin

Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Php1qn3

-Tablolar yüklendikten sonra istediğini seçin veya alt kısımdan Check All seçeneği ile tümünü seçin ve with selected kutucuğundan yapcağınız işlemleri seçin [ Check / Optimize / Repair / Analyze Table ] seçeneklerinin hepsinin çalıştırarak tablolarınızı daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz
https://2img.net/r/ihimizer/img507/4906/php2oz3.gif

-İşlemlerin sonucu rapor olarak ekrana verilecektir
Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin Php3sa6

3- SSH / Telnet üzerinden Aşağıdaki sorgular ile gerekli işlemler yapılır(Mavi renkli olanları kendinize göre düzenleyin)

Kod:
mysqlcheck -u root -p123 -a -c -o -r -f  --auto-repair forum
https://paylasim.ace.st

Tablo Denetim / İyeleştirme / Bakım / Onarım - vBulletin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» For Vbulletin Online Messenger - vBulletin
» vBulletin upgrade