Flucke Admin
Mesaj Sayısı : 1278 Yaş : 30 Nerden : Mersin Rep : Başarı : Aktiflik : Teşekkür : Tuttugunuz Takım : Web siteniz... : http://kral.forumclan.net Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Sünnet olmak için 16 yıl bekledim Çarş. Ağus. 20, 2008 8:16 pm | |
| İbrahim Tatlıses, Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen 15'inci Geleneksel Sünnet Şöleni'nde sahneye çıktı. Tatlıses, yaklaşık 25 bin kişinin katıldığı şölende sevilen parçalarını seslendirerek, sünnet çocuklarına ve velilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanına ambulans ile gelen Tatlıses, "Ben 16 yaşında sünnet oldum. Fazla masraf olmasın diye sünnet olmam için amca çocuğunun doğması beklendi. Bizim zamanımızda böyle toplu sünnet şölenleri yoktu." diyerek sünnet anısını anlattı. Konserinde kürtçe şarkılara da yer veren Tatlıses, müzikle siyasetin karıştırılmaması gerektiğini vurguladı. Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, sanatçıya "İmparator" yazılı milli takım forması ile bir tablo hediye etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin dikkat çektiği konserde İbrahim Tatlıses, geldiği gibi konser alanından yine ambulansla ayrıldı. | |
|