Paylasim beldesine hoşgeldiniz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim beldesine hoşgeldiniz...

Paylasim beldesi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Keşke erkeklerin parasını yeseydim

YazarMesaj
Flucke
Admin
Admin
Flucke

Erkek
Rep :
Keşke erkeklerin parasını yeseydim Left_bar_bleue526 / 100526 / 100Keşke erkeklerin parasını yeseydim Right_bar_bleue

Başarı :
Keşke erkeklerin parasını yeseydim Left_bar_bleue76 / 10076 / 100Keşke erkeklerin parasını yeseydim Right_bar_bleue

Aktiflik :
Keşke erkeklerin parasını yeseydim Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Keşke erkeklerin parasını yeseydim Right_bar_bleue

Teşekkür :
Keşke erkeklerin parasını yeseydim Left_bar_bleue98 / 10098 / 100Keşke erkeklerin parasını yeseydim Right_bar_bleue

Tuttugunuz Takım : Keşke erkeklerin parasını yeseydim 1450
Web siteniz... : http://kral.forumclan.net

Keşke erkeklerin parasını yeseydim Empty
MesajKonu: Keşke erkeklerin parasını yeseydim   Keşke erkeklerin parasını yeseydim EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 8:37 pm

Altı ay hapiste kalan manken Tuğba Özay, yaşadığı pişmanlıkları Hafta Sonu'na anlattı.

Çeteye yardım ve yataklık etmek, suça azmettirmek suçlamasıyla DGM’de yargılanan ve altı ay hapiste kalan manken Tuğba Özay, “Bu toplum, başarılı ve güzel kadını asla çekemiyor. Çoğu, birlikteliklerimden dolayı edindiğim bir zenginliğim olduğuna inanıyor. Hiçbir erkeğin parasını yemedim. Şimdi bazen kızıyorum ve ‘Keşke yeseydim’ diyorum. O zaman böyle davranılmazdı bana” diyor. Yaşadıklarını ve hapishane ortamını ‘Bedel’ romanında anlatan Tuğba, bir de hapishane dizisi çekmeye hazırlanıyor... En büyük hayali ise artık evlenip anne olmak!

Bu ilginç röportajın ve fotoğrafların devamı Hafta Sonu dergisinde...

Keşke erkeklerin parasını yeseydim 5716904
https://paylasim.ace.st

Keşke erkeklerin parasını yeseydim
1 sayfadaki 1 sayfası